Atmıyor-Topluyor-Dönüştürüyorum eTwinning Projesi

Okulumuz 8 A öğrencilerinden Kübra KOÇ, Elif Eylül ASAR, Ceylan AKSU yürütmüş oldukları eTwinning çalışmaları sonucunda katılım belgelerini okul müdürümüz Rabia AKMEN VURAL dan aldılar.

29.06.2022 336

Okulumuz 8/A öğrencileri eTwinning projesi Okulumuz Matematik Öğretmeni Bahar BAY danışmanlığında Gorsel Sanatlar Öğretmeni Harika ÖZDEMİR , Bilisim Teknoloji Öğretmenimiz Hacı İbrahim GÜLER ve okulumuz memuru Ömer EKŞİ katkılarıyla Atmıyor-Topluyor-Dönüştürüyorum konulu gezen bez çalışmalarını tamamlayıp 7 ilden  okulumuza gelen diğer bezlere ekleyerek bir diğer şehre yolladılar. Öğrenciler bez çalışmasında okul adını, şehrini ve projelerini resmettiler. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz başarılarının devamını dileriz.

29-06-202229-06-202229-06-2022