Kanuni Ortaokulu

Vizyon: Milletimizin Değerlerinden ve Hedeflerinden Yola Çıkarak Öğretmenlerin Rehberliği ve Öğrencilerimizin Çalışmalarıyla Bilim ve Teknolojinin İmkânlarını Kullanarak Bilimde, Sanatta, Sporda, Edebiyatta Ortaya Koyduğu Proje ve Çalışmalarla Ülkemizi Daha İleriye Taşıma Vizyonunu Sürekli Canlı Tutan Bir Okul Olmak.

Misyon: Okuyan, Sorgulayan, Özgür Düşünen, Teknolojik Gelişmelere Açık ve Bunu Daha İleriye Taşıyabilecek Bir Vizyona Sahip, Milli ve Manevi Değerlere Bağlı, Hakkı ve Adaleti Üstün Tutan, Kendini Milletini ve İnsanlığı Yaşatmaya Adamış, İnsanlığın Sorunlarına Çözüm Arayan, Kültürel Değerlerini Yaşayan ve Yaşatan, Türkçe´yi İyi Kullanabilen, Farklı Kültür ve Düşüncelere Saygılı, Duygudaşlık(Empati) Kurabilen, İletişim ve Problem Çözme Becerisi Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Sürekli Kendini Yenileyen, Yabancı Dil Öğrenmenin Bilincini Taşıyan, Medya Okur-Yazarı Olan, Bilişim Teknolojilerini Kullanabilen, Tarihinden ve İnancından Aldığı Güçle Geleceği Kurgulayan Bir Nesil Yetiştirmek.

Başarılar: Masa Tenisi Bölge Birinciliği Giresun Akıl ve Zeka Oyunları il Birinciliği Yıldız Erkekler Futsal İl birinciliği

Pansiyon Bilgileri: -
Saatler: 08.50-15.20
Isınma: doğalgaz
Servis Bilgisi: -
Sportif Etkinlikler: yüzme-futsal-voleybol-badminton-futbol-Masa Tenisi
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006 Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları: e-twinning

Telefon - 0(454) 216 31 13

WEB - https://giresunkanuni.meb.k12.tr

Adres - Hacısiyam Mah. Kanuni Sokak No4 Merkez/Giresun

Yerleşim Yeri - Hacısıyam Mah. Kanuni Sok. No:4 Merkez/Giresun

Adres - Hacısiyam Mah. Kanuni Sokak No4 Merkez/Giresun

Ulaşım karayolu

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 1 km.